Tok seierenSport

– Vi kriget oss til seier

SORTLAND: – I dag står vi på og kjemper for hverandre. Gjør vi dette hver kamp, så blir det bra, sier Sortland-trener Julie Voktor Pedersen.

AV Morten Berg-Hansen
Publisert
Oppdatert:

Hun var tilfreds med innsatsen i første omgang, til tross for at Sortland lå under 1-2 mot Morild.

Sortland hadde hatt sjanse på sjanse, men kun klart å score etter en blemme i Morild-forsvaret i løpet av første omgang. Og det så ut til å fortsette nesten på samme måte i andre omgang. Rett nok utlignet Sortlands Sander Endresen etter bare to minutter av andre omgang, men Morild gikk igjen opp i ledelse bare tre minutter seinere.

– Det var kjipt å ligge under til pause, men vi vare enige om å fortsette i samme sporet i andre. Og det er kjempeartig at det gir dette resultatet, sier Julie Pedersen, etter seieren mot Morild.

Hun hadde da sett heimelaget misse på to straffer, og sette ballen både i stolpen og like utenfor.

Saken fortsetter under annonsen.

Riktignok satte Gøran With Dybdahl returen i mål på sin egen straffe, og utlignet for tredje gang mot Morild. Men derfra og inn tok Sortland kontrollen. Etter 79 minutter lyktes det Johnny Fagerlirøen å score, og han sendte heimelaget i ledelsen 4-3 11 minutter før full tid.

På overtid fikk Sortland igjen straffe, av den soleklare sorten, men denne gang blir skuddet satt i stolpen. Dermed endte kampen med heimeseier 4-3, og Sortland klatrer med det helt opp i ryggen på Morild.

– Det er så artig når vi får det til på denne måten. Det er jo en gjeng unggutter som liker å spille fotball, og da er det ekstra artig når vi lykkes, sier Pedersen.

Trykk for å se kommentarer