Sport
Sommerleir med høyt nivå

– Veldig lærerikt å være her

SORTLAND: – Det er veldig lærerikt å være her, sier Tina Sofie Larsen fra Hadsel taekwondo-klubb. Lørdag ettermiddag gjorde sommerleir-deltakerne seg klare for finaler.

AV Inger Merete Elven
Publisert
Oppdatert:

Blant deltakerne er Lina Halling fra Tønsberg, som til daglig er å finne på det norske landslaget.

– Jeg har konkurrert i sparring og mønster og skal nå i finalen på begge, så får vi se hvordan det går, sier hun.

Vida Finnesen fra Sortland er også på landslaget, men under helgas sommerleir gjør en skade sitt til at hun er dommer i stedet for deltaker.

Sommerleir for taekwondo-folket

– Det er høyt nivå her. Det er mange jevne, fine kamper. Det er kun vi to som er her fra landslaget, men ellers er det veldig mange rekrutter som er til vurdering for å delta på landslaget, sier Finnesen.

Saken fortsetter under annonsen.

I tillegg til konkurranser, dreier sommerleiren seg mye om treninger og sosialt samvær.

– Her samles vi alle som driver med dette i hele landet, for å lære av hverandre. Og vi har lært massevis allerede, sier Finnesen, før lørdagens avsluttende finaler.

– Et fantastisk tilbud for alle

Søndag er det trening, og siden hjemreise for de som reiser langt for å delta på sommerleiren.

– Det har vært masse treninger de siste dagene, så vi kjenner det godt på kroppen. Samtidig er det veldig lærerikt å være her. Nå får vi tilbakemeldinger fra folk som vi vanligvis ikke får tilbakemeldinger fra. Det gjør at vi kan få nye ting som vi bør øve på, for det er alltid noe man kan gjøre bedre, sier Tina Sofie Larsen fra Hadsel.

Trykk for å se kommentarer