Susann spiller sin tredje cupfinale på rad

SORTLAND: Susann Jægtnes Bech (21) fra Sortland spiller lørdag 13. januar sin tredje cupfinale på rad for elitelaget til Oslo Volley.

AV Per-Einar Johannessen
Publisert

– Jeg har veldig lyst på en ny kongepokal, sier kantspilleren Susann Jægtnes Bech til Bladet Vesterålen.

Også søstera Silje (23) spiller sin tredje cupfinale på rad, mens Amalie Jansdatter (26) fra Øksnes spiller sin andre for Oslo-klubben.

– Vi stiller med fullt mannskap og er godt forberedt. Vi har fått trent bra denne uka, og får vi til mottakene har vi en veldig god angrepsstyrke. Vårt toppnivå er bra, forteller Susann Jægtnes Bech.

Jevn

Om motstanderen Førde, der søstrene Marianne og Ragni Steen Knudsen fra Øksnes spiller, sier Bech:

– Førde har vært jevn i hele sesongen, og har god angrepsstyrke. Vi tapte 1-3 mot dem i serien, men det var tidlig i sesongen og vi manglet også noen spillere. Oslo Volley vant cupfinalen i 2017 mot Randaberg med 3-0. Året før ble det 0-3 tap mot samme motstander.

Saken fortsetter under annonsen.

– Jeg føler vi har prikket inn toppformen til cupfinalen. Vi var ganske lei før jul etter å ha spilt kamper 11 helger på rad. Nå er overskuddet tilbake, sier Bech.

Albue

Hun har selv vært slitt med en tennisalbue som har hemmet henne i kampene.

– Det kommer og går, og jeg sliter mest når jeg slår mye. Nå har jeg fått kvile i jula, og det har vært bra, sier hun.

Neste helg skal Oslo også møte Førde Volleyballklubb i finalerunden i Nordic League (NEVZA Club Championships).

– Foruten Førde møter vi de danske lagene Brøndby og Holte i finalerunden. Denne helga må vi klare oss uten to spillere som er opptatt med sandvolleyball, og stiller sånn sett redusert. Men vi gleder oss til Nordic League, sier Susann Jægtnes Bech.

Trykk for å se kommentarer