ToppenSport

Summer Games mot nye høyder denne sommeren

Vesterålen Summer Games øker premiene for å få med flere deltakere i sommer.

AV Trond K. Johansen
Publisert
Oppdatert:

Vesterålen Summer Games satser med større premier til motbakkeløpere og mosjonister i år enn tidligere.

Vesterålen Summer Games 2018 er en motbakkecup for både mosjonister og aktive. I år består cup’en av fire arrangementer:

– Nonskollen 611 Opp (Øksnes 23/6)

– Hallartinden Max (Hadsel 30/6)

– Vetten Opp (Bø 21/7 )

Saken fortsetter under annonsen.

– Ånstadblåheia Opp (Sortland 8/9)

10.000 til bestemann

– Alle som deltar på minst tre motbakkeløp er med i cup’en. I konkurranseklassen vil vi kåre sammenlagtvinnere basert på de tre beste resultatene man har oppnådd.

De tre beste sammenlagtvinnerne i dame- og herreklassen vil bli premiert med 10.000, 5.000 og 3.000 kroner. Blant mosjonistene som har deltatt i mins tre øvelser vil vi trekke fine premier, blant annet en sykkel, forteller Tommy Nordeng i en pressemelding.

Samarbeid gjør det mulig

Vesterålen Summer Games er et samarbeid mellom fire idrettslag og flere sponsorer. Målet med samarbeidet er å motivere mange til å bruke fjell og motbakker til mosjon og trening gjennom hele sommeren.

– Samarbeid mellom klubbene gjør det også litt lettere å arrangere løpene. Vi oppfordrer alle vesterålinger til å mosjonere mye i fjellet i sommer, og til å delta på Vesterålen Summer Games, sier Tommy Nordeng fra Alsvåg IL, Even Hansen fra Staalbrått IL, Morten Rønningen fra Bø IL og Marita Svartsund fra Sortland Alpinklubb.

Trykk for å se kommentarer