Skjøt til topp tre i landet

Henning Bakkejord-Johnsen klinket til med fullt hus 30/29 treff og rett inn på tredjeplass på topp-100-lista i Norge i klasse eldre rekrutt.

AV Mareno Leonhardsen
Publisert
Oppdatert:

Det var på feltstevne og ungdsomsamling hos Bø skytterlag Henning leverte resultatet. Her er med andre ord toppformen inne allerede fra sesongens første stevne for fjorårets nordnorske mester i felt. Dette er skyting helt i norgestoppen.

Nybegynnere

Gledelig er det også å se at flere av skytterne i klassen Nybegynner Ungdom virkelig har fått dreisen på feltskyting i løpet av helga. Flere med kjempegode resultat på stevnet tyder på at fremtiden til Vesterålen skyttersamlag er lys, sier samlagsleder Torfinn Johnsen til Bladet Vesterålen, etter at Bø skytterlag har arrangert både ungdomsamling og feltstevne i helga, i tildels strålende vær og gode vindforhold:

– Det jobbes meget godt i mange skytterlag i regionen og dette synes veldig godt på skyteresultatene til ungdommene, sier Johnsen.

17 unge

Fredag møttes 17 ungdommer fra Vesterålen til feltsamling i Sikan, hvor Vesterålen skyttersamlags instruktører underviste i både teori og praktisk skyting fredag ettermiddag og lørdag.

Saken fortsetter under annonsen.

Under strålende forhold fikk ungdommene skutt mye. Flere av de yngste ungdommene fikk sin første innføring i feltskyting, og tok mange steg fremover i utvikling av skytefredighet. Ungdomsleder i Vesterålen, Tor-Erik Iversen, hadde lagt opp samlingen med rom for det sosiale blant ungdommene, i tillegg til utvikling av skyteferdigheter. Det var en meget blid og fornøyd gjeng som avsluttet samlingen med feltstevne søndag.

Veteranene

Will-Arne Jakobsen skjøt også meget bra i klasse V65, endte på 30/25 treff og et meget godt resultat for Sortlandskytteren.

Feltstevnet samlet 40 skyttere fra Vesterålen, med litt variable siktforhold på de lengste avstandene, da det kom noen snøbyger i løpet av arrangementet. Vindforholdene var gode, selv om ingen klarte fullt hus på grovfelten (seniorer). Best av alle på grovfelten var Tor-Erik Iversen fra Melbo med 29/17, tett fulgt av Torfinn Johnsen fra Bø med 29/11.

Trykk for å se kommentarer