Melbo kontret seg til poeng

Lofoten hadde et lite overtak i serieåpninga mot Melbo 2 på Havfisk stadion onsdag, men det ble poengdeling.

AV Bengt Are Pettersen
Publisert
Oppdatert:

Det ble et jevnt oppgjør mellom Melbo 2 og Lofoten, men Lofoten hadde et lite overtak i kampen.

Gjestene startet best, men det var hjemmelagets Even Vikestad Jakobsen som hadde den første store målsjansen med et frispark i stanga.

Så hadde Lofoten en stor sjanse etter en corner der Melbos beste målvakt Marian-Bogdan Dascalu reddet på målstreken. Resten av omgangen bølget kampen uten at det ble det skjedde mye.

Tidlig etter pause kom Ruben Tollefsen seg fri og gjorde sitt første seriemål i årets sesong. Heretter var det Lofotens tur med flere gode sjanser, blant annet et frispark fra 17 meter som Melbos siste skanse Marian-Bogdan ryddet flott opp. Ti slutt måtte han også gi tapt for Lofotens Piotr Owczarek puttet utligningen. Lofoten hadde også enda en ball bak Dascalu, men den ble annullert for offside.

Melbos målscorer Ruben Tollefsen er brukbart fornøyd etter kampen og slår fast at de fulgte kampplanen med å ligge lavt og kontre mot gjestene.

Saken fortsetter under annonsen.

Han er glad for årets første nettkjenning og sier til Bladet Vesterålen at han foreløpig satser på fjerdedivisjonslaget.

– Så får vi se om det blir tredje divisjon etterhvert, legger han til.

Tollefsen er meget godt for nøyd med sisteskansen Marian-Bogdan Dascalu, som spilte sin første seriekamp for Melbo og hadde en meget sterkt debut.

Lofoten fikk for øvrig to sterke spillere skadet før pause.

Fotball, 4. divisjon

Melbo 2 – Lofoten 1-1 (0-0)

Mål: 1-0 Ruben Kristian Tollefsen (49), 1-1 Szymon Piotr Owczarek (72)

Gule kort: Szymon Piotr Owczarek og Trygve Eriksen (Lofoten). Mads Sigurd Hov Andreassen og Daniel Abraham Resom (Melbo)

Dommer: Reidar Grønbeck Medkila IL