Sport

Ingar klar for Mjølner: Retter en stor takk til Sortland IL

SORTLAND: Ingar Angell Nicolaysen fra Sortland er klar for 2. divisjonsklubben Mjølner.

AV Per-Einar Johannessen
Publisert

23-åringen har skrevet under en toårsavtale med den nyopprykkede Narvik-klubben.

- Jeg må rette en stor takk til Sortland IL som slapp meg ett år før min kontrakt gikk ut. Sortland har vært veldig behjelpelig i denne prosessen, sier Ingar Angell Nicolaysen.

Nå satser han alt på å spille seg til en fast plass på laget.

- Jeg har nå trent med Mjølner en måneds tid, og målet er å få spille mest mulig. Hvis jeg ikke skulle få spilletid i 2. divisjon, og Sortland skulle ønske meg igjen, vil jeg tro at veien tilbake ikke er så lang, sier Nicolaysen.

Saken fortsetter under annonsen.

Den tidligere Sortland-spilleren har spilt treningskamp for Mjølner mot både Bodø/Glimt og Fløya. Mot Glimt endte det med 0-3-tap, mens Fløya ble slått 3-0. Mot Fløya spilte Nicolaysen både venstre og høyre back.

Per Eirik Karlsen fra Sortland spilte hele kampen som stopper for Mjølner. Han scoret like godt ett mål og hadde en målgivende pasning. Det er ikke klart om også han går fra Sortland til Mjølner.

Første helga i mars skal Mjølner spille treningskamp mot 1. divisjonsklubben Tromsdalen, mens elitelaget Tromsø står for tur siste helga i mars.

- Det blir en god og tøff oppkjøring for oss. Men det er artig å møte gode lag, da får vi en pekepinn på hvor vi står nivåmessig, sier Nicolaysen.

Mjølner har første seriekamp hjemme mot Alta 14. april.

Trykk for å se kommentarer