En av disse får idrettsprisen

De fem finalistene til Vesterålen Sparebanks idrettspris 2017 er klare. Nå er det opp til Bladet Vesterålens lesere å stemme fram vinneren.

AV Inger Merete Elven
Publisert
Oppdatert:

Juryen har mottatt forslag på kandidater både på e-post og sms, og har nå kommet fram til fem finalister som man kan gå inn på blv.no og stemme på.

De fem er (i alfabetisk rekkefølge):

Johan Nordeng, langrenn.

Magdalene Lind, sykkel.

Mathias Dahl Abelsen, futsal.

Vida Finnesen, taekwondo.

Saken fortsetter under annonsen.

Øystein Steinsvik Evjen, friidrett.

– Dette er femte året at prisen deles ut, og for juryen blir det stadig vanskeligere å plukke ut finalistene, fordi det er så mange flotte prestasjoner som skal vurderes opp mot hverandre – og fra mange ulike idretter, sier juryformann Ole Petter Bergland.

Alle fem finalistene vil bli presentert i Bladet Vesterålen i tur og orden i løpet av de kommende to ukene.

– Nå er det opp til leserne å avgjøre hvem som skal vinne prisen for inneværende år. Og vi håper på like godt engasjement nå som vi har opplevd tidligere, sier jurymedlem og lokalbanksjef i Vesterålen Sparebank, Yngve Oshaug.

Selve utdelinga vil finne sted før jul, og vinneren får, i tillegg til heder og ære, 50.000 kroner, krystallvase, blomster og diplom.

Du kan avgi din stemme fra onsdag 22. november til onsdag 6. desember. Du kan stemme på din kandidat i faktaboksen ved siden av (under for mobilbrukere). Hver enkelt kan avgi én stemme per døgn, og det er gratis.

Stem her

Trykk for å se kommentarer