180413-bent-bakkanASortland

Sortland-mann leder de Grønne

Bent Bakkan fra Sortland er ny leder for Miljøpartiet de Grønne i Nordland.

AV Tor Johannes Jensen
Publisert
Oppdatert:

Bent Bakkan fra Sortland er nyvalgt leder i Miljøpartiet De Grønne i Nordland. Han overtar etter Bror Hansen fra Narvik.

Bakkan har tre år bak seg som styremedlem i MDG Nordland. Han representerer forøvrig De Grønne på fylkestinget, etter at han ved fylkesvalget i 2015 ble valgt til partiets første representant til Nordland fylkesting. På profesjonell side har han siden 2009 vært ansatt som regionleder i Ungt Entreprenørskap Nordland.

Saken fortsetter under annonsen.

– Den viktigste oppgaven styret nå starter på, er å bygge en sterk organisasjon, slik at vi kan følge opp det gode 2015-valget. Målet er at mange flere i Nordland skal finne De Grønne blant listene i sin kommune, ved neste års valg. Jeg er glad for å ha fått med meg et meget godt sammensatt styre, både når det gjelder kompetanse, alder og geografisk spredning. Vi trenger et sterkt miljøparti i Nordland, og bretter nå opp ermene for alvor, sier Bakkan i ei pressemelding.

Det nye styret består videre av Toine C. Sannes, Kleo Delaveris, Christopher Hermansen, Thomas Johansen og Danielle Johanna Hansen. Vara er Sissel Aronsen, Harald Vøyle og Eva-Mari Rakhola.

Trykk for å se kommentarer