– Gjennomført italiensk

SORTLAND: – Et veldig godt konsept, sier Hermod, Oddbjørg og Heidi Høwe om Viva Italia, forestillinga som Sortland kammermusikkserie holdt i Kulturfabrikken lørdag.

AV Sverre Idar Lakså
Publisert
Oppdatert:

– Kjempegod mat og kjempeflott musikk, er konklusjonen til Hermod, Oddbjørg og Heidi Høwe.

I tillegg til den flotte musikken, fikk gjestene servert italiensk mat. Til middag fikk de to pastaretter, og til dessert panna cotta.

– Vi har italiensk i glassene også, så her er det gjennomført, sier Heidi Høwe.

Sortland Kammermusikkserie inviterte til italiensk aften i Kulturfabrikken lørdag. Konferansier Ketil Vangen loset publikum gjennom kvelden med historier og inngående kunnskap om den italienske musikkulturen.

Det var fullt ved samtlige bord i Møysalen, og bordene var som seg hør og bør pyntet med rødrutete duker og stearinlys med vinflasker som lysestaker.

– All ære til både Sortland Kammermusikkserie og til Kulturkaféen. De har virkelig levert i kveld. Det er italiensk fra innerst til ytterst, sier Heidi, Hermod og Oddbjørg.

Saken fortsetter under annonsen.

– Vi feirer i tillegg bursdagen til Oddbjørg, sier Hermod.

– Det er fullt hus og folk koser seg. Da må vi jo sie oss fornøyd, sier Maria Eikefet og Lisa Holstad, begge distriktsmusikere.

De synes det er engasjerende å spille når folk gir uttrykk for at de hygger seg.

– Dette er et prosjekt vi har jobbet med siden nyttår. Det er jo en god del som skal planlegges, både med tanke på musikk og mat, sier Lisa Holstad.

Musikerne er enig om at Kulturfabrikken er rette arena for et slikt arrangement.

– Det at man kan kombinere god mat med god musikk er en styrke for Kulturfabrikken, og det setter vi musikere enormt pris på, sier Holstad.

Trykk for å se kommentarer