Ny målerØksnes

Nye strømmålere installeres nå i Øksnes

ØKSNES: Vesterålskraft Nett melder nå til abonnentene i Øksnes at det er like før de nye målerne blir installert.

AV Trond K. Johansen
Publisert
Oppdatert:

I løpet av en måneds tid vil trolig en installatør fra SMARTservice Norge AS stå på trappa med den nye strømmåleren din under armen. Du vil alltid få en sms-melding på din mobil før det skjer, slik at du vet når dette skal skje. Det er mulgi å endre tidspunkt dersom det ikke passer, heter det i informasjonen som er gått ut til kundene i Øksnes.

Det er nå installert nye målere i Sortland og i Bø er installatørene i sluttfasen av arbeidet. Deretter står Øksnes for tur.

Saken fortsetter under annonsen.

Alle må skifte

Det er flere som har fått ny strømmåler for ikke lenge siden, men alle må likevel skifte. Det koster ikke noe for abonnentene å få nye målere. Den nye måleren tilfredstiller de nye kravene myndighetene setter til slike målere, det gjør ikke den du har i sikringsskapet ditt i dag.

Den nye måleren har automatisk avlesning akkurat slik som den måleren du har hatt de siste årene, men den kan i tillegg vise deg oversikt over strømforbruket ditt time for time.

Vesterålskraft Nett AS sier at alle installatørene skal kunne legitimere seg. Ingen skal komme uanmeldt og alle abonnentene skal vite når de kommer. Det er viktig at ingen uanmeldte installatører som ikke kan legitimere seg på en ordentlig måte, får slippe inn i huset.

Trykk for å se kommentarer