RevygruppaØksnes

Ny senior-revy i Alsvåg før påske

ØKSNES: 23. mars braker det løs igjen i Alsvåg Samfunnshus med ny senior-revy.

AV Trond K. Johansen
Publisert

Senior-revyen i Alsvåg kom istand etter en ide som Karsten Kristoffersen lanserte for daværende kultursjef Hilde Hansen i Øksnes. Det ble søkt om midler fra Den kulturelle spaserstokken og de fikk støtte.

– Pensjonistrevyen i Bodø ble forbilde for hvordan vi la det opp i Øksnes og Marianne Meløy var heime en tur for å sarke oss igang, sier Kristoffersen til Bladet Vesterålen.

Da Steinar Hansen kom inn i rekkene, tok han tak i ideen og fikk satt litt fart i revy-planene og i oktober 2017 kjørte de sin første revy i Alsvåg.

– Det ble et hektisk år med oppussing av kjellerstua og revy, men intensjonen er at vi skal møtes en gang i måneden for å skrive, og så arrangere revy et par ganger i året, sier Hansen.

Saken fortsetter under annonsen.

Ikke som nyttårsrevyen

Nyttårsrevyen i Alsvåg er noe helt annet enn det Senior-revyen legger opp til. Denne er nok adskillig mer forsiktig med å utlevere enkeltpersoner.

– Dette blir ikke personrettet, ikke noen som blir uthengt. Vi fleiper mest med oss selv og har sketsjer og myy sang som vi skriver selv.

– Vi fikk kun gode tilbakemeldinger etter forrige revy, så denne gang tror jeg nok at det skal bli enda bedre.

De er 33 stykker i revygruppa og fem av dem er med i musikken. De ser gjerne at flere blir med, så det er bare å melde sin interesse.

Trykk for å se kommentarer