Bronse til Vesterålen futsal i Øksneshallen

ØKSNES: Etter en spennende futsal-kamp mot Nord/Sprint i Øksneshallen, kunne Vesterålen futsal ta imot bronsemedaljen fra Norges Fotballforbund. Det var Ahmed Akdas som delte ut medaljene.

AV Trond K. Johansen
Publisert
Oppdatert:

Det var mye som sto på spill for Vesterålen futsal da de stilte til kamp mot Nord/Sprint. For Nord/Sprint var det bare å gjennomføre, siden de allerede vet at de har berget plassen på tabellen, men laget har aldri vært kjent for å gi noe som helst uten å ta ut alt selv. Det gjorde de da også denne gangen.

Men det var likevel de hvitkledte som kom best igang da Karl-Christian Karlsen satte inn 1-0 etter 13 minutter. De røkledte utlignet tre minutter senere og var igjen med i kampen da William Sebastian Aas satte inn 1-1.

Aleksander

Adrian Pedersen satte inn 2-1 i det 20. minutt slik at Vesterålen gikk til pause med ledelse.

Det handlet om sølv eller bronse

Vesterålen kunne fått sølv dersom de vant denne kampen samtidig som Sjarmtrollene tapte sin kamp som gikk samtidig. Sjarmtrollene vant sin kamp og tok dermed sølv, mens Vesterålen da vant sin kamp og sikret seg bronse.

Saken fortsetter under annonsen.

Kampen gikk nemlig i de hvitkledtes favør også i andre omgang. Det ble både 3-1 og 4-1 da Julian Aloyseous satte inn seiersmålet.

Kamp

Det er bare å gratulere Vesterålen med medalje, noe alle var svært godt fornøyd med.

– Ja dette var artig, sier Aleksander Lenning, som stolt kunne ta imot medaljen fra Ahmed Akdas.

Trykk for å se kommentarer