Ung bedrifts-heder til Vesterålen

Ove Aalo fra Hadsel videregående skole er årets entreprenørskaps-lærer i Nordland. Flere ungdomsbedrifter ble premiert.

AV Tor Johannes Jensen
Publisert
Oppdatert:

Det skjedde mandag, på fylkesmessa for ungdomsbedrifter. 

Beste Forretningsplan gikk til Narvik og de som skal lage en ostehøvel som skjærer to skiver, Duo Slicer. De samme stakk også av med førsteplassen i Beste Markedsføring.

Også Hadsel vgs og Andøy gjorde det skarpt med flere priser.

Pastel UB fra Andøy videregående skole tok prisen for beste logo.

Her er juryens begrunnelse: Uten direkte å nevne virksomhetens drift, evner vinnerbidraget i form av sine søte farge og delikate form å formidle både produktet og forretningsideen. Selv i svart utførelse virker logoen lett og leken, og navnet gir den fargen den mangler. Logoen er meget godt presentert, og formspråket virker gjennomarbeidet og ferdig. 

180315-tjj-logo-ub-pastelA

Juryen mener vinnerlogoen er klar til å rulles ut på capser, forkler, pakninger og servietter allerede i morgen. Holder produktet like god standard som logoen, smaker dette søt suksess langt utenfor Andøya.

I klassen for beste forretningsplan gikk tredjeplassen til Mest Media UB fra Hadsel vgs.

Saken fortsetter under annonsen.

– Oversiktlig forretningsplan med gjennomgående fokus på lokal tilknytning, sier juryen.

Mest Media UB

FHA Norway UB fra Andøy vgs tok andrepremien for beste markedsføring, mens JumpCut Media UB fra Hadsel vgs tok tredjeplassen.

jumcut ub

Og så ble altså Ove Aalo fra Hadsel videregående skole årets entreprenørskapslærer. Juryen peker på at han er faglig veldig dyktig, holder seg faglig oppdatert og vinner fortsatt priser nasjonalt for arbeidet sitt, og er en lun person med stor omsorg for både elever og kollegaer. Dessuten viser juryen til hans gode humør og løsningsorientering.

Ove Aalo

– Litt vimsete og ikke den mest organiserte, men vanskelig å bli sur på fordi det ryddes opp og han er alltid på tilbudssida, tilføyer juryen, som også føyer til at han er er nysgjerrig og ikke redd for å prøve ut nye ting, gjerne sammen med en kollega.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ