Nyheter

Tømte søppel og fyrte på i Blåhatten

ØKSNES: Fredag for ei uke siden ble det tømt et lass med søppel i Blåhatten, innerst i Lia i Alsvåg. Dertter ble det tent bål.

AV Trond K. Johansen
Publisert

Nå er det ikke forbudt å tenne bål på denne tida av året, men det er ikke lov til å tømme søppel ute i naturen og slett ikke på offentlige plasser. Dette er snuplassen for buss innerst i Lia.

En av naboene til snuplassen kjørte forbi på det aktuelle tidspunkt og oppdaget at det brant lystig fra et bål der det slett ikke skulle være et bål.

Buss-sjåfør Jan Nilsen oppdaget skrotet som lå igjen da han denne uka snudde bussen på snuplassen.

Saken fortsetter under annonsen.

– Jeg fatter ikke hva som skjer i hodet til folk som gjør slikt. Det meste av dette kunne vært levert gratis til Strengelvåg, sier han.

Blant restene som ligger igjen ble det også funnet et papir som vil kunne identifiskere synderen, og kommunen oppforder vedkommende som har gjort dette til å melde seg selv og sørge for at det blir ryddet opp. Slikt som dette skal ikke forekomme.

Blant restene ligger det nå et halvt oppbrendt salongbord, et par fjernkontroller som antakelig har hatt sin plass på salongbordet og mye jernskrap som slett ikke skal bli liggende vinteren over på snuplassen.

– Så, vær så snill, rydd opp etter deg, sier Jan Nilsen som bruker snuplassen nesten daglig.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ