SuperveteranNyheter

Ny målfest på Andenes

ANDØY: Superveteran Tommy Jensen (47) scoret og skaffet heimelaget straffespark da andrelagene til Andenes og Stokmarknes møttes onsdag kveld.

AV Fredrik Sørensen
Publisert
Oppdatert:

Rammen rundt fotballkampen mellom Andenes 2 og Stokmarknes 2 i 5. divisjon kunne knapt vært bedre. Det var sol og vindstille på nordspissen av Andøya onsdag kveld – og heimelagets spillere har virkelig funnet høstformen.

Det unge Stokmarknes-mannskapet kjempet som løver, og la ned en formidabel innsats, men Andnenes 2 var rett og slett i en klasse for seg i høstsola.

Én som medvirket sterkt til det, er Tommy Jensen (47). Det er flere år siden superveteranen la fotballskoene på hylla, men i onsdagens comeback viste Jensen at han fortsatt har fotballferdighetene på stell.

Jensen sendte heimelaget i føringa etter 15 minutter, etter flott forarbeid av Fredrik Gundersen. Tre minutter senere la Buh Aden Hassan på til 2-0, etter å ha snappet opp en retur fra Stokmarknes-keeper Olai Holm Lund.

Både nevnte Hassan og Per Kristian Spjelkavik Elvan bommet på åpent mål i minuttene etter 2-0-scoringa, men begge gjorde opp for det senere i kampen. Elvan som den første, ved å legge på til 3-0 to minutter før pause.

Saken fortsetter under annonsen.

Kvarteret ut i andre omgang var det Hassans tur til å gjøre opp for missen før pause. Tommy Jensen skaffet Andenes 2 straffespark, og Hassan satte ballen kontant i mål. Dermed sto det komfortable 4-0 på resultat-tavla.

Fem minutter senere viste Per Kristian Spjelkavik Elvan fram finteregisteret sitt. Han fosset inn i gjestenes sekstenmeter og dro av tre-fire mann, men ballen endte til slutt hos Stokmarknes 2-spiller Eivind Berg. Berg var derimot uheldig med klareringa, og endte opp med å sette ballen i mål, bak egen keeper. Dermed gikk Andenes 2 opp i 5-0 – noe som også ble sluttresultatet.

Stokmarknes 2 har flere lovende spillere, og viste god moral, stortap til tross.

Andenes 2 kan glede seg over å ha fulgt opp A-lagets solide 6-2-seier i 4. divisjon søndag, mot Stålbrott/Sortland 2.

Andenes IL har fått vind i seilene denne høsten, og går spennende uker i møte, både med første- og andrelaget.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ