Opp i ledelsenNyheter

Melbo poengløs på heimebane mot TIL 2

HADSEL: Melbo havnet fort bakpå i 1. omgang på Havfisk stadion. Kampen endte 2-1 til Tromsø 2.

AV Inger Merete Elven
Publisert
Oppdatert:

Melbo tok imot andrelaget til TIL i mennenes 3. divisjon søndag.

Hjemmelaget gikk friskt ut, men etter bare 11 minutter satte Markus Pedersen inn ledermålet for Tromsø 2. Han headet ballen sikkert til side for målvakt, etter et pent angrep.

Melbos Erlend Robertsen hadde en amper diskusjon med dommeren tidlig i kampen, og ble bedt om å roe seg ned. 17 minutter ut i kampen ble Robertsen tildelt rødt kort, etter ei takling på en Tromsø-spiller, som igjen ledet til heftige diskusjoner ute på matta. Melbo måtte dermed klare seg med én spiller mindre resten av kampen.

Før førsteomgangen var ferdig økte gjestene til 2-0 ved samme Markus Pedersen. Det skjedde på ei kontring, der Melbo-spillerne syntes å være mer opptatt av et frispark de mente å skulle hatt på midtbanen.

Melbo slet med å få til angrepsspillet sitt før pausen.

Saken fortsetter under annonsen.

I det 66. minutt sørget superreserve Ruben Tollefsen for redusering til 1-2. Han fikk kjempet ballen inn i nettet etter et hjørnespark.

Det tente et håp hos hjemmelaget, som satte inn en hederlig sluttspurt. 

Tidligere Sortland IL-spiller Marius Jørgensen debuterte for Melbo i denne kampen, og han sto for en av mange farlige avslutninger på TIL-målet i sluttminuttene.

Men utligningen uteble, og Tromsø 2 kunne reise heim med full pott.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ