Marthe enstemmig valgt

SORTLAND: Marthe Hov Jacobsen ble enstemmig valgt som Sortland Høyres ordførerkandidat da partiet hadde nominasjonsmøte mandag kveld. – Nå er det resten av lista og planlegging av valgkamp som skal gjøres, sier Jacobsen.

AV Sverre Idar Lakså
Publisert
Oppdatert:

Sortland Høyre gikk tidlig igang med å få på plass en ordførerkandidat foran neste kommunevalg. For noen uker siden ble det kjent at nominasjonskomitéen hadde innstilt på Marthe Hov Jacobsen, og mandag kveld ble hun enstemmig valgt.

– Resten av nominasjonene til valglista vil komme til høsten. Nå er vi veldig fornøyd med å ha fått en god kandidat til å toppe lista. Det kan ikke sies annet enn at nominasjonskomitéen har gjort en god jobb når Marthe blir enstemmig valgt, sier Roar Wessel Olsen.

Saken fortsetter under annonsen.

– Jeg er veldig glad for å bli enstemmig valgt. Det gir en stor trygghet og det er helt klart ei tillitserklæring, sier Marthe Hov Jacobsen.

Hun gleder seg til det videre arbeidet.

– Det blir spennende. Vi skal få den øvrige lista på plass, vi skal lage valgprogram og vi skal planlegge valgkampen. Det er et hektisk år vi står foran, men det blir artig - jeg gleder meg, sier Jacobsen.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ