– Hva i alle…?

HADSEL: Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum fikk seg en overraskelse da han kom slentrende gjennom Markedsgata på Stokmarknes.

AV Idar Ovesen
Publisert
Oppdatert:

Vedum er på besøk i Hadsel og Sortland fredag, og kom i følge med Senterpartiets nåværende varaordfører og ordførerkandidat i Hadsel, Kurt Jenssen, og samferdselsråd i Nordland, Svein Eggesvik, fra et møte i Hurtigrutens Hus.

Stor var overraskelsen da Senterparti-lederen fikk øye på olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, som besøkte den lokale Frp-standen i Markedsgata. Også Høyre og Venstre sto på stand med sine partiprogram.

– Neeei men!

– Neeii, er det,…ler Trygve Salgsvold Vedum, og det blir en hjertelig omfavnelse med Freiberg.

Saken fortsetter under annonsen.

Senterpartiet og Frp står ikke akkurat nærmest politisk, men det er jo hyggelig å konstatere at topp-politikere har en særdeles vennlig tone på tvers av partigrensene.

– Alle kjernesaker

– Jeg har fått høre om desentralisert sykepleierutdanning og brannberedskap, og om dyre flybilletter i distriktene. Det er alle kjernesaker for Senterpartiet, formidler Vedum om besøket i Hadsel til Bladet Vesterålen.

Fredag ettermiddag skal han delta på et åpent møte i Sigerfjord. Temaet er skolestruktur, og grendeskolen i Sigerfjord er som kjent i faresonen. Kan Senterpartiet likevel redde skolen, om partiet får et sterkt nok mandat fra velgerne?

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ