HoemNyheter

Hoem leter fortsatt

ØKSNES: Redningsskøyta Knut Hoem er på jevnlige runder for å sjekke om de kan finne den savnede Truls Johansen i det aktuelle farvannet mellom Skipnes og Skogsøya og i farvannet mot Nyksund.

AV Trond K. Johansen
Publisert
Oppdatert:

– Det er store havområder det er snakk om, så vi får jo ikke gjennomsøkt alt på en gang, vi må bare sette oss noen mål for hver dag og gjennomsøke det vi klarer, sier skipper Anders Klaussen til Bladet Vesterålen.

Torsdag var de på søk langs fjæra mellom Høydalen og Nyksund.

– Vi bruker vannskuteren til å komme så nært opp mot fjæra som mulig og så føler vi denne på avstand, sier han.

Med skuteren kommer de ganske nær opp til fjæresteinene, og får dermed bedre oversikt over om det kan være noe som flyter i vannet nær land.

Saken fortsetter under annonsen.

– Vi skal fortsette å søke så lenge mi vakt varer og så blir det vurdert om det skal fortsette også inn i neste vakt, siere Klaussen.

Han vet ikke så mye om hva politiet foretar seg annet enn at de etterforsker saken, men det foregår ikke noe leting nå i regi av politiet.

Onsdag formiddag var det møte mellom politiet og andre redningsetater i Øksnes for å legge en strategi videre. Det har foreløpig ikke kommet noen pressemelding fra politiet etter dette møtet, men det er lovet at det skal komme noe i løpet av torsdag.

Status nå, er at en av de siktede fortsatt sitter i varetekt, mens de to andre er satt fri.


FORSIDEN NÅ