Groovy med juniorene

SORTLAND: Groove, funk og heftige rytmer satte preg på nyttårskonserten med Sortland Juniorkorps.

AV Idar Ovesen
Publisert
Oppdatert:

De rundt 150 i Møysalen fikk et par humørfylte og hyggelige lørdagskveldstimer med musikantene. Ikke minst gjorde de to friske konferansierene Sigurd Hjelle (14) og Thomas Rindahl Steiro (14) – begge med i korpset – sitt til at det hele ble en løssluppen affære.

Justin Timberlake, Maroon 5 og Bruno Mars satte sitt preg på det taktfaste repertoaret, skjønt «Mitt lille land» (Ole Paus) og «Sommerfuggel i vinterland» (Halvdan Sivertsen) sørget for adekvat temposkifte. Et nydelig nummer var Ole Edvard Antonsens «Vidda», med Heidi Bakke Torkildsen som solist på trompet.

Startklar

Også «Groovee!» og «Uptown Funk» visste publikum å sette pris på. Og selvfølgelig også Blåseaspirantene i kulturskolen som ga sitt beste i «Twins» fra boka «Startklar».

Pausen sørget for kjærkomne kroner i kassa til korpset, som solgte både kaffe, brus, kaker og rundtstykker – og lodd–  i Kulturfabrikkens «bakre avdelinger». Og i påvente av å få lista med navnene på de som hadde trukket vinnerlodd, hadde ikke Trygve Hjelle noen som helst problem med å showe minuttene i havn, før andre avdeling kunne ta til.

Saken fortsetter under annonsen.

Musikalsk reise

Det ble i det hele en vellykket nyttårskonsert for Juniorkorpset, som er under sikker dirigentledelse av Cecilie Aalberg. «Riv i hjertet – en musikalsk reise med» var vignetten konserten var satt under. Og Sondre Justads store hit ble ivaretatt på aller beste vis. Anniken Gynnhild-Johnsens vokale tolkning av popstjernens briljante melodi og tekst gjorde inntrykk på nyttårskonserten.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ