Se video - Sortland juniorkorps og Vesterålen storband

God svingende jul

AV Roger Vagle
Publisert

For første gang har Sortland juniorkorps og Vesterålen Storband samarbeidet. Resultatet ble en svingende god julekonsert, med dyktige musikere, solister og dirigenter.

- Dette håper jeg de gjør en reprise på til neste år, forteller Reidar Rasmussen. Han hadde tatt turen fra Myre, og som tidligere korpsmusikker var han spent på hva dette samarbeidet hadde resultere i.  – Det var veldig bra. Jeg er imponert over juniorkorpset  og den kvaliteten de leverer, og storbandet er jo bra, sier Rasmussen.

Saken fortsetter under annonsen.

Det var swing over musikken som ble fremført i Møysalen torsdags kveld. Dirigent for Vesterålen Storband Odd Helge Hveding startet showet med sin egenproduserte låt, Funcky C. Så kom de på rekke og rad, Christmas Song, Jingle Bells, White Christmas. Foruten Hveding fikk vi høre Eskil Jakobsen leverte varene på trompet, Tim Challman på saxofon, og Charles Reinholdsen sang til «All i want for christmas is you», til det hele ble avsluttet med Marthe Hov Jacobsen, som vakkert sang «Nordnorsk julesalme».

- Det er første gang jeg synger offentlig på Sortland, sier Hov Jacobsen etter konserten, jeg håper det gikk an å høre på, sier hun.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ