BrannbilNyheter

Brann i bygård i Tromsø: Vitner så person hoppe ut av vindu

Nødetatene rykket tirsdag ettermiddag ut etter melding om røykutvikling i et bygg i Mellomvegen i Tromsø sentrum, skriver Nordlys.

AV Sverre Idar Lakså
Publisert
Oppdatert:

Klokken 16.53 bekreftet politiet brann i bygget.

– Nødetatene er på stedet, startet evakuering av bygg samt slokking, meldte operasjonssentralen i Troms politidistrikt på Twitter.

Et vitne forteller til Nordlys at en person måtte hoppe ut av vinduet fra andre etasje.

Operasjonsleder Lennart Steffensen i Troms politidistrikt sier til Nordlys klokken 17.10 at brannvesenet har fått kontroll på brannen.

– Per nå har vi ikke oversikt over hvem som bor her, og hvem som var til stede da brannen startet. Vi jobber nå med å skaffe oss denne oversikten, opplyste politiets innsatsleder Henning Robertsen til Nordlys klokken 17.30.

Saken fortsetter under annonsen.

Brannen var da slukket.

Innsatsleder Jonny Magne Nilsen i Tromsø brann og redning opplyste til Nordlys ved 17.45-tiden at etterslukkingen var i gang.

– Vi driver nå med etterslukking fra Prestenggata. Røykdykkere har søkt gjennom bygget, som er på totalt tre etasjer pluss loft. Det er i alt fire leiligheter i bygget. Det er ikke gjort funn av personer, sier Nilsen.

Han forteller at skadeomfanget innvendig er betydelig.

– Ingen av leilighetene er beboelig. Det er også for tidlig å si noe om brannårsak. Det skal politiet nå etterforske, sier Nilsen.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ