VantNyheter

Bø-kvinne vant Nykomlingsprisen

BØ: Line Suhr Johansen, kvinnen bak bedriften Nettrakett as i Bø, er årets vinner av Nordland fylkeskommunes Nykomlingspris.

AV Morten Berg-Hansen
Publisert
Oppdatert:

– Hun er et godt forbilde for andre og viser at det går an å skape nye bedrifter hvor enn i landet man bor, sa fylkesråd for økonomi Knut Petter Torgersen til fylkestinget da han delte ut prisen.

I sin tale til fylkestinget pekte Torgersen på at bedriften på få er har klart å skape arbeidsplasser for ti ansatte i en bransje som er et priskt pust i regionen.

– Driftsinntektene har økt fra 49.000 kroner i 2014 til 3,6 millioner kroner i 2017. Denne veksten er bare mulig dersom man har fornøyde kunder, sa Torgersen.

Nettrakett tilbyr tjenester innen etablering av nettbutikker, markedsføring på nett og foto, video og animasjon, blant annet.

Saken fortsetter under annonsen.

– I tillegg til dette har bedriften vist et stort samfunnsengasjement. Bedriften har tatt inn trainee, praktikanter fra Nav, elever på utplassering og er nå også godkjent lærebedrift.

– Den er dessuten en av svært få Google-partners i Nord-Norge.

orgersen roste Line Suhr Johansen for å være ei ung dome som har turt å satse og på den måten skapt flere viktige arbeidsplasser.

Under fylkestingssamlinga i Narvik fikk også Linda Melby tildelt næringspirsen for kvinner for sitt arbeid med Lindas Dekor og Design as på Værøy.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ