Kor skapte begeistring

Bieber-tilstander på Innlandet

HADSEL: For en bejublet aften! Men det var ikke Justin Bieber som forårsaket hyl og begeistring på Hennes.

AV Idar Ovesen
Publisert
Oppdatert:

Nei, ingen superstjerne fra Canada var å se, men derimot Harstad mannskor, Sortland mannskor, Sortland korforening, Melbo mannskor, Innlandet korps, Åse hornmusikk og Kordamen’! Alle som en sang og spilte de seg til nye musikalske høyder, med jubelrop og stående ovasjoner som belønning.

Stemninga og begeistringa var skyhøy på Innlandet skole, dit Kordamen’ hadde innbudt til musikalsk aften. Og for en suksess det ble!

Spent

– Vi var ute i god tid med invitasjoner, men vi var jo spent på om vi ville få påmeldinger, sier leder for Kordamen’, Liss-Berith Bakkeli, til Bladet Vesterålen etter at koret har avsluttet kvelden med «You raise me up» med Kathrine Sørensen som solist.

– Du er fornøyd nå?

– Kjempefornøyd. Det betyr mye for bygda å kunne gjøre dette, sier en glad Bakkeli.

Saken fortsetter under annonsen.

Ja, det er i sannhet et løft for Hennes og Innlandet å stelle i stand ei mønstring som den på lørdag kveld. Vi tipper det var mange stolte som kunne dra heim med ekko av formidabel korsang og drivende korpsspill i ørene. Og på huset skulle 140 sangere og musikanter samles til sosialt treff med elggryte på menyen.

Dag Erik

Men Bieber-tilstander? På Hennes, spør du? Ja, ikke langt unna, ihvertfall!  Skjønt Dag Erik Enoksen, dirigent for Harstad mannskor, fornektet seg ikke, og må få ei stor del av æra. Han forlangte nemlig at alle reiste seg etter hvert nummer og hylte ut.

Og det gjorde publikum. Begeistret, likefullt!

Les mer om konserten i Bladet Vesterålen tirsdag 13. mars.
 

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ