– Imponert

– Stolt av de unge

BØ: – Jeg tror de unge som står bak Rock mot frafløtting lærer mye av å gjennomføre arrangementet, sier kultur- og næringssjef Kine Johnsen i Bø.

AV Mareno Leonhardsen
Publisert

– Jeg tror de unge som står bak Rock mot frafløtting lærer mye av dette, de gjør erfaringer og lærer ting de ellers ikke ville ha erfart. Det skapes minner og bygges vennskap. Det må vi voksne se verdien av, sier kultur- og næringssjef i Bø, Kine Johnsen etter arrangementet.

Kine Johnsen var sjøl tilstede og så gløden og iveren blant de unge.

– Her var utrolig flink ungdom i amatørbandene som konkurrerte. Også i Bø ser jeg blomstring i bandmiljøet, som jeg tror både er på grunn av RMF – og jeg tror rockebrakka har betydd masse.

Saken fortsetter under annonsen.

– Jeg synes ungdommene har gjort en fantastisk jobb med arrangementet, enten det er rigging – opp eller ned – sponsing, markedsføring eller hente inn frivillige. Prosessene.

– Som vanlig har de også laget mini-disko for små og de som er litt yngre enn seg sjøl. Det er artig å se omtanken for å inkludere andre – for at også andre enn de sjøl skal ha det artig, sier Kine Johnsen til Bladet Vesterålen.

Merkd vant bandkonkurransen