Klart for tradisjonell påskemarsj i Bø

AV Pressemelding
Publisert

BØ: Det blir påskemarsj her i Bø i år også, som vanlig fra Skihytta i Øyjordlia på skjærtorsdag.

Det er 21. gang denne blir arrangert, men det har vært turmarsj her denne dagen mye lengre enn det. Det starta med Postbankmarsjen i 1984.

Turmarsjen har egen pin, men det er ikke laga nye på noen år nå. For de som ikke har oppnådd alle, så har vi et restlager som vi bruker, så det blir pins å få kjøpt for de som ønsker det. Bare å huske på hvilke du har fra før. Turmarsjen har også eget IVV-stempel, for ivrige samlere.

Det er fleire løyper å velge mellom – fra fem til cirka 20 kilometer – både langs vei og i terreng, og litt blanding av begge. For eksempel turen utover til Vikan.

Dessverre så er skiføret i området dårlig, så i år kan du la skiene stå heime. Derimot er veiene a’bæra, så du kan ta med sykkelen om du heller vil ta en sykkeltur. Rundt Bø, østra, eller over Veggemo og Høgmyran til Straume – og opp til Skihytta. Eller hva med en fjelltur opp til Rundtua og Børge-heia?

Saken fortsetter under annonsen.

Etter turmarsjen blir det kaffe og vafler, som vanlig, og en go’prat. Vi håper jo på godt påskevër, så det også kan nytes ute på verandaen som en del ganger tidligere.

Regner jo også med at noen dukker opp utafor Skihytta alt utpå onsdagen, og at det blir en hyggelig kveld på hytta. Det er god plass for mange bobiler der nu. Da er det bare å hive seg rundt og ta en påsketur til Bø, og en fin tur her.

Vel møtt!

Øystein O. Strandback

Trykk for å se kommentarer