En stor bukett babyer

BØ: Det er født 17 babyer i Bø hittil i år. Det ble markert da foreldre og barn møtte i kommunestyret mandag.

AV Hilde Jørgensen
Publisert
Oppdatert:

Det var en optimistisk ordfører Sture Pedersen som tok imot de små og store gjestene, for som han antydet; han vil gjerne ha et stabilt folketall i kommunen, og gjerne en økning.

– Fortsett den god gjerningen, sa han til munterhet fra salen.

– Vi kan bare applaudere for dem som blir født, men legge til rette for at barna får en god oppvekst i Bø, la han til.

Saken fortsetter under annonsen.

Han og varaordfører Tom Tobiassen leverte heimestrikka votter, laget av Eva Kvensjø, til de nye borgerne. Og så fikk foreldrene ei rose hver.

Ikke alle hadde anledning å møte opp, men de som var tilstede var Sigurd med foreldrene Kathrine Bjørhovde og Marius Albrigtsen, Alsaher med foreldrene Khawla Alsaher og Thaer Khalaf Alkhalif, Stella Mari med foreldrene Mareno og Melissa Andersen, Emil med foreldrene Ida Jensen og Kristoffer Gjertsen, Cassandra med foreldrene Beate Lerøy og Erlend Johnsen, Lillo med foreldrene Vanja Martinussen og Christian Bjørhovde Krey, Reidun Marie med foreldrene Solveig Pettersen og Bjørn Krey, Iver med foreldrene Lill-Ingrid Lihaug og Philipp Helle, William med foreldrene Ingrid Lihaug og Geir Ove Lyså, August med foreldrene Susanne og Simon Skog-Leite, Anne-Marie med foreldrene Astrid Vik og Aleksander Tande og Aironas med foreldrene Jovita Puisyte og Vladislava Tevel.

Trykk for å se kommentarer