Åpner sportsbutikk i Bø

Breitind Sport heter nyetableringen som åpner i oktober på Vinjegården kjøpesenter i Bø. – Dette blir kjempebra, sier Katie Hanken, som med sitt selskap Småfisk AS står bak den nye butikken.

AV Mareno Leonhardsen
Publisert
Oppdatert:

Hanken vil fortsette som daglig leder av både lekebutikken og sportsbutikken, som sammen med Lunde Images vil dele lokale i kjelleren på senteret.

– Bøfjerdingene er flinke til å bruke naturen, det er også besøkende og ferierende. Med satsning i reiseliv under begrepet «Hikers paradise» i Vesterålen tror jeg også at behovet for å ha tilgang til riktige klær og utstyr lokalt i Bø vil vokse, sier Hanken.

Butikken har fått navn fra et kjent fjell i Bø - Breitinden. Lars Monsen gjorde fjellet kjent i 2018, da han gikk tur med NRK og bøfjerdingene fra Norges vakreste kysthytte, Guvåghytta.

– Fra Breitinden ser man mot det meste av Bø – og vi ønsker å være en butikk for hele bygda. For å lansere nyhetene om den nye butikken ble det fjelltur med drone i sekken, for å lage en flott panoramafilm over et av Bøs flotteste turområder.

(Video: Øystein Lunde Ingvaldsen/Lunde Images)

Saken fortsetter under annonsen.

Breitind Sport går i samarbeid med Stadion Sport-kjeden og vil tilby mange kjente merkevarer til gode priser – for alle aldersgrupper.

– Dette er et etterspurt tilbud, mener Hanken, som planlegger innkjøp til åpningen og den kommende julehandelen.

– Med ny sportsbutikk i bygda blir behovet mindre for å dra ut av bygda for å handle.

– Nå har det vært valg i Norge og folk er bevisste sine valg. Husk at ved å handle lokalt legger man inn en stemme for næringslivet i bygda si. Det er viktig om man ønsker ei levende bygd og lokale butikker. Hanken er klar i oppfordringen til alle bøfjerdinger. Kjøp i butikkene i Bø, vi er mange små bedrifter som står klar for å hjelpe dere. Jeg håper alle bøfjerdinger har en pakke eller gavekort fra Breitind Sport under juletreet i år! Det hadde vært fantastisk!

– Vi planlegger å åpne dørene til nybutikken i oktober og gleder oss veldig! (pressemelding)