StrålteAndøy

For en måneferd!

ANDØY: De tidligere Idol-stjernene David Pedersen og Gaute Ormåsen ble gjenforent på Andenes søndag. De strålte i kabareten «Fly Me To The Moon», der Egil Sakariassens musikanter beviste at de er et av landets kuleste skolekorps.

AV Fredrik Sørensen
Publisert

Tradisjonen med kabaret i idrettshallen på Andenes er et musikalsk høydepunkt i Andøy.

I år som i fjor var produksjonen glimrende – og med to populære vokalister på scena kunne ikke dette gå galt.

Det gjorde det heller ikke. David Pedersen og Gaute Ormåsen, to av de største stjernene fra den første Idol-sesongen som ble vist på TV2 i 2003, leverte som bare det. De sang sammen og hver for seg – og det var nok mange i salen som ble dratt 15 år tilbake i tid, da duoen sjarmerte norsk tv-seere i senk.

En aften med storband er i seg selv flott, og David sto for et av høydepunktene med sin tolkning av «Free fallin».

Saken fortsetter under annonsen.

Gaute leverte gnistrende på «My way», låten han kanskje huskes best fra i Idol-sammenheng.

Skolekorpset har dessuten en sanger i egne rekker som slett ikke ville gjort seg bort på ei Idol-scene. Runa Sørlundsengen Stave fra Andenes sang duett med Gaute på «Baby it`s cold outside» – og Runa var like mye artist som Gaute. For en stemme. Gåsehud!

Dansere, drillere, bandet og et skolekorps i storform var balsam for sjela for de om lag 300 frammøtte. Dette var en av kveldene som bare gjør deg godt. Den fargesprakende konfettien på avslutningsnummeret «Thank you for the music» kom som bestilt, og på vei ut etter endt konsert var det bare å konstatere det først som sist: Andenes har et av landets kuleste skolekorps.

Sammen med David og Gaute var de dynamitt søndag!

Trykk for å se kommentarer